AEWORLDMAP.COM (2,900+ posts)

Groningen University Research Laboratory – Groningen, Netherlands

Posted in Built by Kristin Wall on August 31, 2009

research library

Building: Groningen University Research Laboratory
Location: Groningen, Netherlands
Completion: 2008
Architect: UNStudio
Contractor: Heijmans Bouw

AE Interest: straight and curved pieces on skin, cone-shaped voids with spiral stairs, strategically assigned colors for lighting purposes, pedestrian bridge
—-ea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s