AEWORLDMAP.COM (2,900+ posts)

A research project from the Architectural Engineering program at The University of Texas at Austin – featuring contemporary architecture, engineering and construction around the world.

Baimahe Park Visitor Center – Xianyang, Shanxi, China

leave a comment »

[1, 2, 3]

Building: Baimahe Park Visitor Center
Location: Xianyang, Shanxi, China
Area: 800 square meters
Architects: ATA Architects & Planners
Design Team: Wei Zhang, Moises Santiago Vera Soto, Celia Fu, Michael Antkowiak, Junda He.
Year Completed: in progress

AEInterest:
Located on a hill to maximize views, green roof and solar panels for low impact, solar shading that also creates porches, mechanical systems under porches and walkways, horizontal and vertical louvers, viewing pavilion

Articles: [1]

Written by Anna Lehew

November 11, 2019 at 11:59 pm

Posted in Built

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s